אני מקווה בשבילך שזהו סוף עידן התמימות

  • שותפות עם חוזה בעל פה
    שותף | 08/05/2012 21:06

    שלום.נכנסתי כשותף עובד בעסק קיים בלי לחתום על חוזה שותפות כתוב כאשר חלוקת הרווחים תהיה על בסיס הכנסות מינוס הוצאות ולחלק 50אחוז לכל אחד עכשיו השותפות התפרקה אני עזבתי השותף לא רוצה לשלם את החודשיים האחרונים מה עושים

    • אני מקווה בשבילך שזהו סוף עידן התמימות
      ofer309 | 08/05/2012 23:46

      הסכם מייסדים טוב ונכון מונע חילוקי דיעות בעתיד כרגע שם המשחק הוא מזעור נזקים על כן מומלץ שתפנה ליעוץ מקצועי עם כל הפרטים והעובדות

      • יזמות עסקית - הסכם בעל פה
        עו"ד תומר יפת | 20/05/2012 11:08

        שלום רב, כמובן שעדיף הסכם שותפות כתוב מראש. יחד עם זאת, בדיעבד, במציאות הקיימת, ככל שקיימות אינדיקציות אשר יכולות להוכיח את תנאי ההסכם בעל פה, כגון: התנהגות של השותפים בהתאם להוראות ההסכם, הרי שניתן להגיש תביעה מתאימה אף כי סיכוייה נמוכים באופן יחסי נוכח הקושי להביא ראיות בפני בית המשפט. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית