השאלה במקום והתשובה שבהחלט כלכלי לכן כדאי

  • פתיחת מאפיה..
    ירדן | 06/05/2012 09:03

    בוקר טוב,אני מעוניינת לפתוח מאפיה ושאלתי היא: האם כדאי וכלכלי למצוא מקום מוכן ועובד או להתחיל מאפס?

    • השאלה במקום והתשובה שבהחלט כלכלי לכן כדאי
      ofer309 | 06/05/2012 11:57

      כאשר את מבקשת בקשה לרישיון עסק ממחלקת רישוי עסקים בעיריהועל סיבת הבקשה נכתב עסק חדש העלויות יקרות משמעותית מבקשה שסיבתה שינוי בעלים. כאשר יש במסגרת הסיבה הראשונה שינוי יעוד (למשל מבנה מלאכה שהופך מסעדה) עלויות ההשבחה יקרות אף יותר מעסק חדש ללא שינוי יעוד.

      • יזמות עסקית - פתיחת מאפיה
        עו"ד תומר יפת | 20/05/2012 11:07

        ירדן שלום, התשובה אינה חד משמעית והכל תלוי בתנאים הספציפיים של העסקה, אם כי נוח יותר לרכוש מקום עובד. לא בטוח שיותר כלכלי, אבל בדרך כלל יותר מהר העסק נפתח ומתחיל לעבוד. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית