יזמות עסקית - רישוי עסקים

  • בית ספר לבישול
    ש.ה | 26/04/2012 16:20

    שלום רב לאחר חיפושים רבים ברשת, לא מצאתי תקנות לגבי קבלת רשיון עסק: בית ספר לבישול. מצאתי תקנות רבות לגבי עסקי מזון, אך לא מדובר על הכנת מזון שמיועד למכירה אלא על לימוד בישול פראקטי. אשמח לעזרה/כיוון

    • יזמות עסקית - רישוי עסקים
      עו"ד תומר יפת | 30/04/2012 10:13

      שלום רב, ישנו חוק שלם של רישוי עסקים עם התקנות הנלוות אליו. הדרך הפשוטה ביותר לבירור המצב הנה פניה למחלקת רישוי עסקים ברשות המקומית. שם תקבלי את כל המידע באופן נגיש, בהיר ופשוט. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית