כיון שיש עסקים מהסוג שאתה מתאר

  • פתיחת עסק למשלוחי אלכוהול ונשנושים.
    ג. | 25/04/2012 15:24

    שלום שמי ג. ואני מעוניין לפתוח עסק למשלוחי אלכוהול ונשנושים למיניהם.א. מה זה אישור למכירת אלכוהול והאם אני צריך אותו?ב. האם צריך אישור עסק כדי לפתוח את זה?ג. האם מותר לי לבצע מכירה אחרי השעה 11 מכיוון שאני מביא את זה לביתו הפרטי של אותו אדם?

    • כיון שיש עסקים מהסוג שאתה מתאר
      ofer309 | 26/04/2012 07:25

      בסבירות גבוהה העיריה מעניקה להם רשיונות עסק הטוב ביותר שתפנה לאגף רישוי עסקים בעיריה הם ינחו אותך לגבי ההמשך

      • יזמות עסקית - פתיחת עסק
        עו"ד תומר יפת | 30/04/2012 16:18

        שלום רב, מצטרף לתשובתו של עופר. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית