יזמות עסקית - דמי אבטלה

  • פתיחת עסק בזמן חתימת אבטלה
    רבקה | 22/04/2012 12:16

    נותרו לי כחודשיים לחתום אבטלה ואני בתהליכים של פתיחת עסק, האם פתיחת התיק אצל הראשויות- מע"מ, מס הכנסה וביטוח לאומי יתנגש לי עם הזכאות לדמי אבטלה? או במילים אחרות, לפתוח את התיק עכשיו או עוד חודשיים?

    • יזמות עסקית - דמי אבטלה
      עו"ד תומר יפת | 30/04/2012 16:26

      רבקה שלום, למיטב ידיעתי התשובה היא חיובית דהיינו זה יאיין את זכותך לקבלת דמי אבטלה. אם את רוצה לקבל תשובה יותר מוסמכת אפשר לפנות לפורום של ביטוח לאומי. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית