תשובה

  • שותפות עסקית
    נתן שלום | 17/04/2012 12:34

    שלום רב. יש לי רעיון מעולה לאפליקציה לאייפון, עשיתי כמה פגישות עם חברות מפתחות וחברה אחת הציעה לי שותפות עסקית עימה.... הם אמרו שיחשבו על תנאים וגם אני ונדבר בימים הקרובים. ואין לי ניסיון בזה רציתי לדעת איך לגשת לזה ומה חילוק האחוזים בנורמה בשותפויות כאלו. תודה מראש

    • תשובה
      עמית | 17/04/2012 16:03

      אין נורמה.הכל תלוי במו"מ בין הצדדים. בין הפרמטרים הרלוונטיים ניתן למנות את  היקף ההשקעות של כל אחד מהצדדים, את חשיבות הרעיון ביחס לקושי הפיתוח, וכד'.אם אין לך שום נסיון - אני ממש ממליץ שתיעזר בעו"ד בענין.עמית

      • יזמות עסקית - הקמת מיזם עסקי
        עו"ד תומר יפת | 30/04/2012 17:20

        נתן שלום, הנך מחוייב לקבל ייעוץ פרטני בנסיבות מעין אלה לטעמי. כל דרך לחסוך בשלב זה תעלה לך בדמים רבים. בהצלחה! בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית