יזמות עסקית - זכות לקבלת החזר כספי

  • מוסד הלימודים "****"
    M | 16/04/2012 19:35

    שלום, לפני כשנה חתמתי על חוזה ל 4 קורסים של השלמת בגרויות ופסיכומטרי עם "****". בחוזה ישנו סעיף אשר אני זכאי לבטל קורס לפני תחילתו ולקבל את מלוא הכסף ששולם. במהלך שנה זו התחלפו הבעלים וההנהלה הנוכחית אומרת שביצעתי את החוזה מול *****(הבן אדם) ולכן הוא מחוייב לי וצריך לשלם לי את ההחזר. הם אמרו מצידם שהם קנו את השם המסחרי ולא יותר מזה וקשה להם לעזור לי. לכן הם הפנו אותי לדבר ישירות מולו. כמובן שלשיחות הטלפון הוא לא עונה ואין דרך אחרת להשיג אותו. אשמח ליועץ כיצד לפעול. תודה, M

    • יזמות עסקית - זכות לקבלת החזר כספי
      עו"ד תומר יפת | 30/04/2012 10:12

      שלום רב, הדרך הפשוטה ביותר היא הגשת תביעה מתאימה בבית המשפט לתביעות קטנות כנגד אותו הגורם אשר התחייב מולך. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית