יזמות עסקית - הסכם שותפות

  • שינוי מודל בין שותפים
    אורית | 04/04/2012 15:40

    אני ושותף שלי חתמנו על הסכם שותפים 50-50. כפי שהסכמנו מלחתכילה אני התפטרתי מהעבודה, הוא לא. (זה לא מעוגן בחוזה). בגלל שרוב העבודה נופלת עליי הוחלט שנשנה את מודל האחוזים ואני אקבל יותר אחוזים.(החברה עדיין לא מרוויחה ואנחנו לא מושכים משכורת) עד כה כל אחד מאיתנו השקיע סכום שווה בחברההאם ברגע שמודל האחוזים משתנה אני אצטרך להחזיר לו חלק מהכסף על ההשקעה שלו בגלל שכעת יש לו פחות אחוזים?ומה קורה ברגע שהוא כן יתפטר מהעבודה, האם שוב מודל האחוזים ישתנה ל50-50 כי כעת הוא ישקיע כמוני?

    • יזמות עסקית - הסכם שותפות
      עו"ד תומר יפת | 05/04/2012 08:33

      אורית שלום, כל השאלות שלך צריכות לקבל מענה בהסכם שותפות חדש מתוקן שתחתמו ביניכם. בהעדר חתימה, עלולה בעתיד להיות בעיה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית