יזמות עסקית - הקפאת שותפות

  • הקפאת שותפות
    אור | 02/04/2012 21:22

    שלום, שילמתי עבור האגרה לרשם השותפויות, נאמר לי שזמן אישור הבקשה הוא עד 7 ימים, חיכיתי קרוב לחודשיים, במהלך החודשיים בכל פעם שטילפנתי אליהם אמרו לי שהמקרה בבדיקה. מכיוון שהייתי זקוקה למספר עוסק מורשה בדחיפות פתחתי עוסק מורשה יחיד, לפני שעשיתי זאת שאלתי ברשם השותפויות האם מהרגע שיאשרו לי את השותפות אני אוכל להקפיא אותה לתקופה של 3 חודשים והם אמרו שלא תהיה בעיה. היום חודשיים אחרי שהגשתי את הבקשה לשותפות הם אישרו אותה אך אומרים שאין אפשרות להקפיא. האם יש מה לעשות בנידון?

    • יזמות עסקית - הקפאת שותפות
      עו"ד תומר יפת | 05/04/2012 08:32

      אור שלום, אם אני מבין נכון אתה מתייחס להתנהלות מול רשויות מע"מ ומס הכנסה. לצורך כך, אני מציע להעזר ברואה החשבון שמטפל בך. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית