סכסוך משפחתי ולשון הרע

  • סיוט
    מיואשת | 02/03/2012 12:44

    אני אלמנה בשנות השישים לחיי. לפני כשנתיים פתח הבן שלי מאחורי גבי את דיווחי הבנק שנשלחו לי בדואר הביתה, חשף באמצעותם את כל החשבונות והחסכונות שלי, צילם אותם והפיץ את הצילומים במייל לאחים שלו, שיראו "כמה כסף היא מסתירה מאיתנו". מאותו יום הפכו חיי לסיוט. צעקות ורדיפות בלתי פוסקות על כך שיש לי כסף בבנק והם צריכים דירות, ואיומים שאם לא אתן - ינטשו אותי. לאחרונה שלח לי אותו בן במייל מכתב שיטנה של עשרות עמודים, שהפיץ לעוד מכותבים (ברשימה נסתרת) ובו העלה כנגדי האשמות מסמרות שיער על עוולות שגרמתי לו מאז ימי הילדות ועד היום, ולבסוף שוב חזר לעניין הכסף שאני מחזיקה בידי, וסיכם שלא רוצה להכיר אותי יותר. (אגב, נתתי הון עתק לאחד הילדים כשרצה לקנות דירה, והכוונה היתה לנהוג כך גם עם האחרים). מה המשמעויות של מעשיו של הבן? תודה מראש.

    • סכסוך משפחתי ולשון הרע
      עו"ד שלומי וינברג | 02/03/2012 21:10

      ככל שהמדובר בלשון הרע- על פניו המקרה מקים לך עילה להגשת תביעה מכוח החוק (בכפוף לכך שאכן הדברים פורסמו לאנשים נוספים). ביחס לשאר המשמעויות המשפחתיות - מומלץ להתייעץ עם עו"ד העוסק בדיני משפחה. את מופנית לפורום דיני משפחה באתר. בהצלחה!