הבעת דעה - לשון הרע?

  • תביעת לשון הרע
    יאיר | 24/07/2011 23:34

    לאחרונה שמעתי ריאיון רדיו עם מישהו, וכל הריאיון הוא צרח, ודיבר רק על כמה הוא רוצה כספי ירושה של מישהי. בדיון אינטרנט שהיה בנושא כתבתי ש"הוא נשמע קצת ברברי". כעת הוא מאיים שיתבע אותי על לשון הרע. האם יש פה עליה לתביעה?

    • הבעת דעה - לשון הרע?
      עו"ד שלומי וינברג | 25/07/2011 20:40

      על פניו, בפרסום שפרסמת - היה משום הבעת דעה ויש בו גם תום לב, שכן הבעת דעה על ריאיון וממנו הסקת מסקנה. במקרה כזה, סביר להניח שעומדת לך הגנה מכוח חוק איסור לשון הרע. ככל שיוגש נגדך כתב תביעה או מכתב דרישה מעו"ד, מומלץ להתייעץ עם עו"ד. בהצלחה!