התערבות בתוצאות בחינה

  • שינוי פתרון בחינה
    ליאת | 14/10/2012 14:32

    שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון להתייעצות שלי, מוסד ממשלתי שמסמיך ומעניק רשיונות פרסם תשובות לבחינת הסמכה שעל בסיסן מסתמכים בהגשת ערעורים. פתרון הבחינה שפורסם כלל חלק אמריקאי ובו פורסמו תשובות שעל פיהן יכולתי לבקש תוספת בנקודות. לאחר שפניתי אליהם בבקשה לעדכן לי את הציון גיליתי כי הם שינו את פתרון הבחינה ובפיתרון החדש הניקוד המקורי שניתן לי היה נכון. יש לציין כי התשובות (החישובים) עצמן לא השתנו אלא רק הדף הנלווה שנועד לבדיקה מהירה (1.ג 2.ד וכו...) במקרה שלי, הסתמכות על הפתרון המקורי שפורסם היה יכול להעביר אותי את הבחינה. האם אני יכולה לדרוש מהם להתייחס לפתרון המקורי שפורסם שעל פיו אני זכאית לתוספת בניקוד? האם הם צריכים לקחת אחריות על "הטעות" שעשו?

    • התערבות בתוצאות בחינה
      עו"ד אפרים אהרונוב | 16/10/2012 15:17

      ליאת שלום, טעות שלהם בפרסום התשובות הנכונות אינה "מכשירה" תשובות שגויות. לכן, ככל שהציון שלך תואם את מספר התשובות הנכונות לאמיתן הרי שאני לא רואה כל בעיה בכך. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום תביעות ייצוגיות