תביעה ייצוגית על הקלקות

  • דירוג מפרסמים וחיובי "הקלקות" באתר
    אביגדור יעקובינסקי | 23/08/2012 12:38

    @@@ קישור ותוכן שיווקי הוסרו ע"י מנהל האתר @@@ לאחרונה הצטרפתי למפרסמים ב- @@@@ ונדהמתי לכמות הכניסות לכרטיס האישי שלי (כל כניסה מחייבת אותי בשקל, 1ש"ח..). היו לי בסביבות שתי קריאות טלפוניות שלהן נעניתי במתן שירות כמוכן כן לא מעט הצקות של חברות פרסום שמנסות למכור לי את שירותיהן. חויבתתי ב- 339 ש"ח + 19 ש"ח תשלומים קבועים סה"כ 358 ש"ח לחודש הראשון להצטרפותי לשירות @@@@@. אופשר לי להוריד את מספר הערים אליהם מופנה כרטיס העסק והדבר יוריד את מספר ההקלקות בתשלום ל- 200 ש"ח לחודש. נדהמתי לגלות שאני מדורג 3כוכבים מתוך חמש, צלצלתי ל @@@@@@ לברר איך יתכן שדורגתי על סמך שתי קריאות שנסתימו בביצוע העבודה בפועל, תשובת השיווק הייתה כדלהלן: "בדקננו האם התגובות הגיוניות ולא זדוניות" ועל כן אפשרנו את דירוג בית העסק. לידיעת כל קהל בית ישראל, בית העסק שלי הוא הטוב ביותר האמין ביותר והזול ביותר בתחומו, מוניטין של בן אדם אחד שנבנה במשך שנות עבודה קשה החל בשירות בצבא קבע, עבודה בחברות הייטק וכיום כעצמאי בתחום תכנון תאורה ועבודות חשמל (חשמלאי מוסמך). אין לי ולא תהייה לי סיבה לא לספק 100% שירות במחירים הנכונים וההוגנים ביותר. אני מבקש לבדוק את האפשרות לתבוע את חברת @@@@ (ייצוגית) בגין הפקרת שמי הטוב בעוד אני הוא זה שמממן את השירות כמוכן לקבוע חד משמעית בחוק כי לא יתכן שיגבו שקל או חלק ממנו על כניסות לכרטיס שלא מומשו לעסקות.

    • תביעה ייצוגית על הקלקות
      עו"ד גיא קדם | 25/08/2012 17:02

      שלום אביגדור, כדאי לבדוק בהסכם ההצטרפות שלך לשירות מה בדיוק הוצע לך ומה המצג שניתן לך באשר לדירוג. בהחלט יתכן שנרשם שיבוצע דירוג בדרך שבוצע וכן הקלקות "סתם", כך שלא היתה כל הטעיה או עילה אחרת לתביעה. כן כדאי לבדוק אפשרות להתנתק מהשירות אם אינך מרוצה ממנו. עו"ד גיא קדם מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      • בהמשך לאתר @@@@
        אביגדור יעקובינסקי | 26/08/2012 00:02

        כל בעלי המקצועות (רופאים, שרברבים, חשמלאים, חנויות פרחים וכיו"ב) מדורגים בשלושה כוכבים או בכלל לא... איפה ההגיון והצדק במעשים אילה? הרי זה גול עצמי לכל מפרסם באתר @@@@ , אתה משלם ויורה לעצמך ברגל.