גביית יתר

  • אם המועצה גביית יתר או לא נכון של ארנונה
    יעקב | 29/03/2012 13:50

    שלום בבקשה אם התשובה כן הניתן להגיש כתביעה ייצוגית מס ארנונה האם יש חוק לגבי שנים עברו יש נגדי תביעה וברצוני לדעת אם יש חוק או תקנה לגבי הנחה בארנונה לפי טופס 1 לגבי שנת 2007 אשר הוגש בשנת 2010 הם לתענתם לא דנים בשניים עברו אבל באותו הנשימה הם דורשים את הכסף האם יש גם יתישנות לגבי ארנונה בבקשה זה דחוף לי אודה מראש ותודה

    • גביית יתר
      עו"ד אפרים אהרונוב | 29/03/2012 15:05

      יעקב שלום, תביעה ייצוגית רלוונטית למקרה בו נעשתה גביית יתר לציבור רחב ולא לסכסוך אישי נקודתי. לגבי עצם הטענות שלך הרי שעליך לבדוק אותם עם מומחה בדיני מיסוי מקומי. חובות מהתאריכים שציינת לא מתיישנים אם כי בנסיבות חריגות של טעות של הרשות קיימת פסיקה אשר חייבה את הרשות לוותר על חלק מהחוב.