פרטים אישיים לפי מספר טלפון

  • מספר נייד ופרטים אישיים
    רר | 18/04/2011 00:41

    שלום רב! רציתי לברר האם בן אדם יכול לדעת ממספר טלפון נייד , על ידי בירור בשירות הלקוחות של חברת הסוללר כמובן , את השם הפרטי והמשפחה של מישהו (ואז מזה הדרך כמובן קלה לעוד פרטים) או שזה רק אם יש לו קשרים בחברת הסלולר? האם זה נכון שאפשר לדעת את זה רק ממספר שהוא קווי שלבן אדם יש קו שהוא משלם עליו מידי חודש ולא מטוקמן שיש בו רק שיחות נכנסות? תודה רבה מראש

    • פרטים אישיים לפי מספר טלפון
      מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 22/04/2011 18:47

      שלום רב!!! זה מאוד תלוי לפעמים בשירות לקוחות הם מוסרים את הפרטים של הלקוח בלי כוונה. טלפון שהינו "טוקמן" אין רישום של בעלות בשום מקום.

      • תודה רבה על התשובה שתי שאלות נוספות
        רר | 23/04/2011 22:21

        ברישום של בעלות אתה מתכוון שאם במחשב של השירות לקוחות של החברת סלולר מקלידים את המספר אז לא מופיעים שם פרטים אישיים ? לפי ידיעתי אם קונים טוקמן מהחברה עצמה ולא מחנות פרטית אז כן מופיעים הפרטים האישיים ואת זה אני יודעת מזה שכשרציתי פעם להחליף מספר של מכשיר טוקמן או לתקן אותו למרות שקניתי אותו לפני כמה שנים כשהקלידו את המספר אז מופיע שם עם הפרטים ואז אולי אין הבדל בין טוקמן לקו רגיל שאלה נוספת שיש לי היא , אם למישהו יש קשרים עם החברת סלולר אז הוא כן יכול לדעת פרטים אישיים של מישהו למרות שהמכשיר הוא טוקמן בגלל זה שהוא קנה את זה מהחברה עצמה ולא מחנות פרטית או שאני טועה? תודה רבה מראש