פרטיים אישים

  • גבר שעלה על פרטים אישיים של בחורה
    טטט | 10/04/2011 01:35

    שלום רב! בחורה שהייתה בקשר ( לא רציני) עם גבר והוא אמר לה שהוא יודע עליה (כמובן אחרי שאמרה לו את שמה המלא האמיתי) פרטים אישיים ת.ז, כתובת , שמות של הורים וכו' האם הוא יכול לדעת פרטים נוספים על הבחורה כמו חשבון בנק או תיק רפואי וזאת כמובן דרך חוקר פרטי (האם חוקר פרטי יכול להיכנס לחשבון בנק של מישהו?) והאם הוא גם יכול לדעת פרטים אישיים על האבא ושאר בני המשפחה ? כלומר ת.ז של אחים וכו'? תודה רבה מראש

    • פרטיים אישים
      מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 12/04/2011 14:18

      שלום רב!! לפני כמה זמן היה באינטרנט תוכנת "אגרון" זאת תוכנה של מרשם האוכלוסין ששם מופיע כל מספרי תעודות זהות ,כתובות וקירבה משפחה.אם לאותו בחור יש את התוכנה הזאת אז הוא יכול לדעת את כל הפרטים האישים שלך ושל בני משפחתך

      • שאלה נוספת
        טטט | 12/04/2011 22:44

        תודה רבה על התשובה ממש את כל הפרטים האישיים כולל תיק רפואי ביטוח לאומי וחשבון בנק???הוא יכול להיכנס לחשבון הבנק שלי לראות אותו? הבנתי שבאגרון א"א לדעת ממש הכל .. האם זה נכון ? ממתי היא לא קיימת באנטרנט? תודה רבה מראש

        • לא לדאוג
          מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 13/04/2011 11:21

          ב"אגרון" מופיע רק פרטיים אישים כלומר מספר תז וקרובי משפחה ולא שום דבר מעבר

          • תודה רבה על התשובה שאלה נוספת
            טטט | 13/04/2011 22:38

            ומה עם חוקר פרטי הוא יכול לדעת פרטים יותר אישיים כמו תיק רפואי ביטוח לאומי חשבון בנק ואפילו ת.ז של בני מישפחה קרובעים ורחוקים? האן חוקר פרטי יוכל להיכנס לחשבון בנק של מישהו ?אני הבנתי שכן תודה רבה מראש

            • בקשה לקבלת פרטים אישיים מחוקר פרטי
              מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 22/04/2011 18:51

              שלום רב! אין לשום חוקר פרטי את הזכות או אפשרות להיכנס לתיק רפואי או חשבון בנק.

              • מצטערת על בילבול המוח שאלה נוספת
                טטט | 26/04/2011 23:20

                ראיתי באתר של חברת חקירות שיש להם סוג של חקירות רקע שהורים רוצים לדעת על החתן והיה כתוב שם שבין השאר הם ניכנסים גם לתיק רפואי של בן אדם בגלל זה נראה לי שחוקר פרטי יוכל לעשות זאת וגם בהקשר לחשבון בנק ענו לי באתר אחר שחוקר פרטי יכול לדעת הכל באמצעות קשרים ובדרכים שא"א לפרט האם זה נכון? איך זה הגיוני שחוקר אחד אומר כך וחוקר אחר אומר אחרת ?אולי זה אומר שהאמצעים העומדים ברשותם לא דומים ושלאחד יש יותר אמצעים מאשר לאחר ? תודה רבה מראש

                • ועוד במיחד שזה מישהו שיש לו קשרים עם חוקרים פרטיים  לת
                  טטט | 26/04/2011 23:22