קודם כל מזל טוב, דבר שני:

  • מתמחה בהיריון
    ברי | 29/01/2008 22:07

    אני מתמחה לקראת סוף ההתמחות ואני בהיריון בחודש השלישי. רציתי לדעת מהו הנוהל לפיטורים ע"י המעביד, האם המעביד נדרש לא לפטר אותי מחמת ההיריון (יחסי עובד-מעביד רגילים) או שבגלל אופי היחסים, הנמשכים מטבע הדברים שנה, השאלה לא עולה כלל. האם נדרש היתר מיוחד ע"מ לפטר אותי? האם מישהו נתקל בסיטואציה כזו?

    • קודם כל מזל טוב, דבר שני:
      ד"ר סגל | 29/01/2008 23:33

      אני לא מבין איך את עושה את זה לבייבי שלך. במקום שהוא ישמע אותך שרה לו שירים, הוא צריך לשמוע כל הזמן פסקי דין ושופטים, ואנשים שמתקוטטים... נראה לך נורמלי? מעבר לכך שהוא עוד הולך ללוות אותך בזמן הלימוד לבחינות הלשכה, מה שאומר שאת כל המתח + הספרים האדומים של מחשבות הוא הולך לבלוע בעודו בבטן הרכה שלך! זו התעללות, ואני לא אופתע אם הוא יתבע אותך בסוף... נכון שחשבת לקרוא לו "ברק" ? :) ואם ברצינות, אז נראה לי שאפשר לשאול את השאלה שלך בפורום דיני עבודה פה, העורך דין שם בטוח יענה לך לעניין. מזל טוב זה הכי חשוב

    • איסור/הגבלת פיטורים של מתמחה בהריון
      שני אניס, עו"ד | 02/02/2008 19:33

      חוק עבודת נשים, התשי"ד - 1954 (סעיף 9), דן בעניין "הגבלת פיטורים" של עובדת בהריון . הייתי ממליצה לך באמת לפנות בשאלה זו לפורום דיני עבודה. (גם חיפוש קצר באינטרנט יכול לסייע לך...).