אתה מתחיל למתג את השם שלך, זוכר?

  • ביטול התחייבות להתמחות
    נדב | 28/01/2008 18:13

    מישהו יודע מה דין ביטול התחייבות להתמחות, האם המשרד יכול להטיל עלי סנקציות ואם כן אילו?

    • אתה מתחיל למתג את השם שלך, זוכר?
      עו"ד1 | 29/01/2008 01:07

      אתה לא עוד אחד אדון נדב. אתה רוצה להיות עורך דין, אחד מהקהילה... בסוף כולם מכירים את כולם. דע לפרוש בצורה יפה, כי ברבות הימים תמצא את עצמך מול אותו אחד לו התחייבת. אל תחפש את הצדק או את החוק, חפש את דרך המלך שהיא בעיקר דרכי נועם! לא יזיק לך אם תראה ותבין גם את הנזק שאתה עלול לגרום אם אתה מבטל למי שצריך אותך. הנזק עשוי לגרום גם לנזק שאתה תישא בו, אם לא היום, בעוד כמה שנים, כשייזכרו בסגנון שלך בטרם יחליטו לעשות עסקים איתך או עם הלקוח שלך. תחשוב מאקו, תחשוב רחוק ולהיות הוגן, מאוד הוגן תמיד

    • ודאי שהוא יכול. התחייבת למשרד ועצם זה שמצאת משרד טוב יותר אינה הצדקה לעזיבה. בטח אם לא תתן למשרד שלך  לת
      הכי טוב זה בהסכמה | 29/01/2008 18:14

    • ביטול התחייבות להתמחות
      שני אניס, עו"ד | 02/02/2008 18:12

      משרדים אכן לא רואים בעין יפה הודעה על ביטול התמחות במשרדם ומשכך הייתי ממליצה לך לקבל את החלטתך הראשונית ולשאת בתוצאותיה. יחד עם זאת, אינני יודעת מהן בדיוק הנסיבות בגינן אתה מעוניין לבטל ועל כן הדבר נתון לשיקולך. נראה לי שהתוצאה תהיה יותר אכזבה וחוסר נעימות מול המשרד מאשר סנקציה של ממש... בהצלחה.