התמחות בבתי משפט - קריאה נוספת

  • אשמח לתשובה ממתמחי בית משפט או מנהלי האתר
    יניב | 24/01/2008 21:48

    אני אמור להתחיל התמחות בקרוב אצל שופטת בבימ"ש שלום (בינוני-קטן) ואני כבר עבדתי לפני כן במשרד עורכי דין ומכיר נושא של הכנת כתבי טענות (אם כי לא בכל הנושאים אלא בתחום מסוים) והגשה בבתי משפט והכנת תצהירים ונספחים ולפיכך רציתי לעשות התמחות אצל שופט וללמוד ממנו כיצד לפתח חשיבה משפטית ולבחון תיק ממבט יותר ביקורתי . או כמו שנכתב כאן להסתכל על התיק "מלמעלה" רציתי לשאול מתמחה בבימ"ש האם הוא/היא מרגיש/ה שההתנסות בבימ"ש כתיבת חוו"ד יהא בה לסייע לי ליישם זאת בעתיד בתחומים אחרים והאם זה יהא לך לעזר לאחר סיום ההתמחות - לצורך כתיבת טענות. האם המתמחה נוכח ושומע דיונים. כמו כן מה קרוה אם לפתע אני נתקל בקושי ואני לבד בחדר - למי המתמחה פונה ?אשמח לכל פיסת מידע ואיזה טיפים את יכולה לתת לי (ביחס כלפי השופטת) כדי שלא אשגה חלילה או כל טיפ אחר שכדאי אדע. רוב תודות לך ושיהיה לך המון בהצלחה בבחינות...מיכל..אשמח מאוד אם תקדישי לי מזמנך ותשיבי לי..

    • התמחות בבתי משפט - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 17/07/2008 16:06

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות התמחות בבתי משפט קרא: התמחות בבית משפט