תודה! אין לך מושג כמה היה חשוב לשמוע את מה שאמרת..

  • ח'ברה תהיו חזקים ותשמרו על מוטיבציה גבוהה
    סיימתי בחינות לשכה | 07/11/2007 16:57

    אני יודע שזה לא נעים לשמוע את מה שהולך בפורום בחינות לשכה אבל מכל הלב- בסופו של דבר אם למדתם טוב אתם תעברו את המבחן! לא צריך לדאוג ולעשות סרט מכל עניין והרי הציון כל כך לא משנה כי את התעודה אתם תקבלו אם עברתם, ומי שלמד עובר! בהצלחה לכולם

    • תודה! אין לך מושג כמה היה חשוב לשמוע את מה שאמרת..  לת
      :) | 07/11/2007 16:59

    • קשה שלא לענות להטעיה הזו
      איה | 07/11/2007 22:41

      רבותי- צר לי לאכזב אותכם אבל אתם כן צריכים להיות מודאגים. וידידי המלומד טועה וטועה בגדול כי אני באופן אישי מכירה מצטייני דיקאן ומצטייני יתרה שנכלשו בבחינה הנוכחית. אל תטעה את המתמחים- אין קשר בין החומר לבין הבחינה. הלשכה תקע לנו סכין בגב!!! וכנראה לבחינה שלכם- החברות שמכינות לבחינות תהיינה יותר חכמות.. וסתם שתדעו אין קשר בין כמה שתלמדו לבין הבחינה בסוף... שיהיה המון בהצלחה

      • הוא סך הכל ניסה לתת קצת הרגשה טובה
        די כבר | 08/11/2007 11:46

        אף אחד לא אמר שהבחינות יהיו קלות. כולנו יודעים מה זה לימודים קשים, בחינות קשות ועבודה קשה. אם עושים את הכל עם קצת אמונה שההשקעה משתלמת אז יותר כיף לעבוד וכן התוצאות יותר טובות!!

    • צר לי לאכזב. אבל אני למדתי יותר מחודשים רצוף, חודשיים ללא חיים ממש ככה ואין מה לעשות לא ניתן לשנן את
      רוני | 09/11/2007 14:08

      אבל מה הלישכה החליטה להכשיל בכוונה ולהתחכם ולשאול על הסייג של החריג, שאלות זניחות ופינתיות וזאת התוצאה 52 אחוזי מעבר. לא ייתכן אחוזי מעבר כה נמוכים זה רק מעיד על פגם במבחן ובתו"ל של הלישכה וברצון שלה להכשיל מתמחים. אז גם אתם מתמחים נכבדים אני קוראת להתחיל להשמיע קולכם כי אנו פועלים לא רק עבורנו אלא גם עבורכם הדור החדש שבעוד חצי שנה שנה יתקבל באותה בעיה ואף חמורה מכך.