נשמע פצצה

  • עו"ד פרילנסר- מה המשמעות??
    ירדן | 07/06/2008 20:58

    הציעו לי לעבוד כעו"ד פרילנסר, כלומר העו"ד בעל המשרד מוכן לספק לי עבודה של תיקים ושאני יעבוד מהבית אך אינו רוצה להעסיק אותי כשכיר. האם כדי? מה היתרונות ? חסרונות? כמובן שגם אצטרך לפתוח עוסק מורשה, תיק במס הכנסה , רו"ח וכו'. אשמח לדעתכם , האם מישהו עשה זאת

    • נשמע פצצה
      נאנו | 08/06/2008 01:27

      זה הטרנד החדש. אתה חופשי ובעל משרד עצמאי אבל יש לך אספקת תיקים חודשית. כך שאתה מרוויח מכל הכיוונים!!! לך על זה.

      • פרילנסר כמשמועו הוא עובד חופשי: כלומר אין יחסי עובד מעביד
        עו"ד שכיר וותיק | 08/06/2008 16:39

        למעשה אין בינכם יחסי עבודה שמזכאים אותך בתנאים אשר להם זכאי העובד הרגיל למעשה אין בינכם תלות המשמעות היא שהם הוא מפטר אותך וכו' אתה לא זכאי לשום פיצוי גם אם תעבוד 30 שנה שם וגם למעשה אתה לא כפוף אליו ואתה יכול לעזוב בלי לתת התראה מוקדמת וכו' בקיצור כפי שציינתי אין יחסי עובד מעביד היתרון והחסרון אתה יכול להבין כבר לבד מזה אני לא הייתי ממליץ לעו"ד צעיר בלי ניסיון בכלל לעבוד כך

    • מי עוה"ד שהציע לך? אנא שתף.  לת
      עו"ד | 10/06/2008 12:28