באמת אתם נותנים לזה משמעות גדולה הרבה ממה שזה בפועל - תגיעו תהנו ותתחילו לדאוג לדבר האמיתי

  • כל נושא הכרטיסים הפך כבר לבדיחה, מה זה? מוכר קונה trade
    נמאס | 07/06/2008 20:05

    אנשים זה רק טקס נכון חשןב וכו' ותזכרו אותו לכל החיים אבל לא צריך אץ כל העולם איתכם גם ככה איך שהוא מתחיל אתם תחשבו רק מתי הוא מסתיים וכל המשפחה שלכם תחשוב רק "מה זה כל אלה הולכים להיות עורכי דין ואוו זה ממש הרבה" בקיצור תחסכו מהם את זה ותפסיקו כבר עם המס

    • באמת אתם נותנים לזה משמעות גדולה הרבה ממה שזה בפועל - תגיעו תהנו ותתחילו לדאוג לדבר האמיתי  לת
      עו"ד שכיר | 08/06/2008 16:41