בדיוק כמו שחיפשת התמחות- ברור שלכתוב לאיזה מחלקה או תחום עיסוק

  • שליחת קו"ח
    דנדשה בשטח... | 06/06/2008 11:24

    שלום, אני עו"ד חדשה... רציתי לדעת איך שולחים את קו"ח למשרה מסוימת? האם יש לצרף מכתב נלווה ובו המחלקה שאני מעוניינת להצטרף אליה או שזה עולה רק בראיון? האם לצרף גיליון ציונים? המלצות? אודה לתשובתכם. חג שמח!

    • בדיוק כמו שחיפשת התמחות- ברור שלכתוב לאיזה מחלקה או תחום עיסוק
      דנה | 06/06/2008 15:32

      חשוב לציין ולהרחיב על סוג ותחום העיסוק בהתמחות ולהראות שמה שלמדת שם מתאים למשרה הנחשקצ החדשה כמו כן המלצות או כל דבר אחר שמראה על יתרון שלך על אחרים יעזור כולל גיליון ציונים

      • ממולץ תמיד לכתוב מכתב נלווה שבו תסבירי במה תרצי לעסוק ולמה כדאי להעסיקך  לת
        עו"ד | 06/06/2008 16:45

        • ברור מכתב פנייה וברור לאיזה מחלקה- וגם לא להסתפק לשלוח לאחד שתיים לשלוח בכמויות  לת
          ירגן | 07/06/2008 20:07