פירוש המילה "בוטיק"

  • לאחרונה אני רואה הרבה משרדים המגדירים עצמם כ"משרד בוטיק" מה זה השטות הזו?
    בוטיקי | 05/06/2008 15:21

    מה אני בשנקין? מה קשר לבוטיק ומשרד עו"ד!? אין קרטריונים לדברים האלה? אני יכול לפתוח משרד ולקרוא לו בכל שם שאני רוצה? זו לא עברה על כללי האתיקה? כמו ליטיגציה שכל משרד מחליט שהוא מתמחה בזה!

    • פירוש המילה "בוטיק"
      מאור | 05/06/2008 16:20

      חנות קטנה המתמחה בשיווק לקהל לקוחות מצומצם, בדרך כלל עשיר יחסית. תשנה חנות למשרד

      • זה למעשה סתם לתת תואר יפה למשרד, תחשוב מה עדיף שיקרא לעצמו משרד נישה  לת
        כספי | 05/06/2008 16:56

        • בוטיק זה משרד שמתמחה במשהו מאוד ספציפי ולקהל לקוחות מסוים
          שיר | 05/06/2008 17:44

          האמת לא יודע מה כתוב בחוק לשכת עורכי הדין שווה בדיקה

          • זה מושג שנועד להעביר מסר ותוכנו פחות חשוב
            עו"ד מן השורה | 06/06/2008 16:41

            בסופו של דבר, , הם רוצים לומר : אנחנו מקצועיים. . אנחנו נתפור לך חליפה משפטית מתאימה. . אנחנו נשקיע בך את הזמן והמאמץ. (בונוס) אנחנו מתמחים בתחום שאינו נפוץ במשרדים הגדולים/בתחום נישה/בתחום אחד בלבד

            • אגב זה לוקח מעולם היין  לת

              • זה פשוט נשמע יפה, משמעות ממשית אין חוץ מלהראות ללקחות שהם יקבלו יחס ישיר , דבר שלא יקבלו במשרד גדול  לת
                גיא מ. | 07/06/2008 20:08