מבחינת תנאים-שווה. מבחינה מקצועית-לא בטוח

  • האם ממולץ להתמחות בחברת "בזק" , אתמול הייתי בראיון ואני מתלבט/חושש
    zivplm | 02/06/2008 16:00

    שלום לכם עורכי דין יקרים, הייתי רוצה לדעת באמת את דעתכם, למעשה יש 10 עו"ד ומתמחה אחד שרוב עיסוקו זה טיפול בתביעות הקטנות שנגד בזק כלומר לא בית משפט שלום מחוזי עליון אלא כל העבודה מתבצעת בתביעות קטנות כמו כן המראיין ציין שישנה גם עבודה של איתור פסיקה ועזרה לעו"ד שבלשכה אבל כל העבודה המשפטית ה"כבדה" נמצאת אצל עורכי דין חיצוניים השאלה אם באמת יש מה ללמוד במקום כזה ומה קורה אחרי ההתמחות איך המשרדים הפרטיים יתיחסו לכך אגב התנאים סבירים ביותר ואף טובים (לדעתי לפחות) 5 ימים שעות מ9 עד 16:30 (8 שעות וחצי ביום!!!) ושכר 4,500 נטו מה נראה, לכם שווה?

    • מבחינת תנאים-שווה. מבחינה מקצועית-לא בטוח
      קרין | 02/06/2008 22:22

      לשיקולך הבלעדי

      • תבדוק קודם אם יש אופציה להמשיך לעבוד שם אחרי ההתמחות כעו"ד שכיר
        דרור | 02/06/2008 23:08

        אם יש אופציה כזו אז הייתי ממליץ אם לא ואחרי ההתמחות אתה בטוח עוזב אז ההתעסקות בתביעות קטנות יהווה חסרון רציני

        • אל תעבוד במקום שלא ניתן ללמוד ולהתפתח זה יתרום לך מקצועית, אבל השיקול הוא שלך  לת
          ffy | 03/06/2008 10:08