יום שישי

  • אני מחפשת עבודה במשרד מסחרי והייתי בראיון ואף קיבלו אותי הבעיה היא שהעבודה היא 6 ימים בשבוע
    רונית | 30/05/2008 17:52

    כלומר יום שישי עד 13:00 , מישהו מכיר משרדים שעובדים בשישי? מה כבר כל כך חשוב שצריך גם לעבוד בשישי במשרד כדאי לעבוד במשרד כזה הוא שזה דרישה מוגזמת ומנצלים את צעירותי (עכשיו עברתי את הבחינות)

    • יום שישי
      תחשבי טוב | 31/05/2008 13:44

      אני עשיתי התמחות במשרד שעובד ביום שישי עד 13:00 ולא נשאר לי זמן להסתפר. אם אין לך חצי יום חופש פעם בשבוע במקום שישי, שווה לשקול שוב..

      • בשום פנים ואופן אל תסכימי לזה, אני חותמת לך שאם כן תלכי את לא תחזיקי מעמד שם
        דיקלה | 01/06/2008 00:29

        זה יתסכל אותך כלכך, כי רוב עמייתיך למקצוע לא עובדים כך וכל פעם שתלכי לעבוד בשישי את תחשבי על זה, זה ישבור אותך בקיצור אל תסכימי

        • מספיק 5 ימים, יום שישי זה כבר מוגזם  לת
          חגי | 01/06/2008 08:43

    • ניצול הדדי
      טלי | 02/06/2008 10:17

      אני חושבת שחשוב להתחיל לעבוד. ניסיון של שנה משנה לגמרי את המצב מבחינת תעסוקה. תתחילי ותראי אייך את מסתדרת. מקסימום צברת עוד קצת ניסיון. מניסיון שלי בהתמחות התחלתי עם יום שישי , ברגע שהם היו מרוצים ממני בקשתי מהם להוריד את יום שישי או לחילופין בשבוע שעבדתי ביום שישי לא עבדתי ביום שלישי(שזה היה יום קצר במשרד). שיהיה בהצלחה!

      • תנסי תראי יכול להיות שדווקא כן יסתדר לך, עדיף לנסות ולהתפטר מאשר לא ללכת בכלל
        גריי | 02/06/2008 16:14

        בהנחה שאין לך הצעות טובות אחרות

      • פראיירית.גם כך מנוצלת והם מנצלים חולשתך.סרבי כעת כי אח"כ כבר תהיי שבויה שלהם.ואם כך דורשים כעת מה אח  לת
        אל תקחי סיכוןלהמשך | 02/06/2008 23:41

    • כנראה שאת באת באמת נואשת וניצלו זאת.גםכך כל יום עד 18:00 זה ניצול לאור השFR  לת
      שכר נמוך ממזכירה | 02/06/2008 23:38