כסף או נשמה?

  • עו"ד צעירים שלום, הייתי רוצה לדעת מהו התחום המשפטי שנחשב ליוקרתי ביותר/ מכניס ביותר
    ירון | 29/05/2008 19:48

    אני סטודנט שנה ג' והאמת אני עדיין לא החלטתי באיזה תחום לנסות למצוא התמחות

    • כסף או נשמה?
      עו"ד תמר טסלר | 29/05/2008 23:07

      כרגע לא ברור לי למה אתה בוחר תחום שבו תתמחה בחמישים השנה הבאות מחייך רק עפ"י פרמטרים של כסף ויוקרה. כשתחזור הביתה מרוקן ומצוברח הבית הגדול, הכבוד של השכנים והכסף בבנק ישמחו אותך? היות והתחום המשפטי הוא תחום מאוד אישי (עד כמה שזה לא נראה כך) כדאי לבחור תחום לפי הטמפרמנט שלך, החזון האישי, החזון העסקי, הצדדים החזקים שלך, יכולת דיבור טובה לפני קהל (ליטיגציה), יכולת כתיבה טובה, התעניינות, מה מעניין אותך? באיזה תחום לדעתך הית יכול להשקיע 12 שעות ביום? אתה עדיין אפילו לא בתחילת הדרך, ותתפלא שגם אחרי ההתמחות שום דבר עוד לא סגור. תהנה מהלימודים, תתמחה בכייף, ותתמקד בעבודה שתביא לך סיפוק אישי- כי אחרת תסבול, וחבל! בהצלחה!

      • מה משמעות העיסוק בליטיגציה ואיך זה ביום יום ומבחינת מעמסה  לת
        הנבחן | 29/05/2008 23:44

    • דיי ברור שהתחום המסחרי, לא?!  לת
      נחום | 29/05/2008 23:29

      • הכל תלוי בסדר גודל התיקים שהעו"ד מטפל בהם
        שייי | 30/05/2008 17:48

        בכל תחום יש כסף ויוקרה אפילו בהוצאה לפועל! השאלה באיזה תיקים מטפלים

        • אתה כנראה לא מודע למצב השוק, מה שאתה מוצא עבודה תיקח את זה1  לת
          חגי | 01/06/2008 15:30

          • זו גישה לא נכונה
            שש | 02/06/2008 09:51

            נכון שהשוק מוצף, אבל לעורכי דין טובים תמיד יש ביקוש, מי שיש לו נתונים טובים (התמחות טובה, ציונים גבוהים, מקום לימודים נחשב) בהחלט יכול לבחור מתוך מבחר מסוים.