כמו בכל דבר גם כאן יש תחרות בשוק (אף שהיא קטנה)...

  • משיהו יודע כמה עולה ביטוח אחריות מקצועית בשנה הראשונה?  לת
    עו"ד ללא רישיון | 29/05/2008 09:19

    • כמו בכל דבר גם כאן יש תחרות בשוק (אף שהיא קטנה)...
      עו"ד מבוטח | 29/05/2008 14:18

      השאלה תלויה גם באיזה היקף תיהיה מבוטח כלומר גבול האחריות וכו' המחיר בכללי נע בין 2,500 לקטן ולפשוט ביותר ועד ל5,000 ש"ח לגבול אחריות מורחב

      • אני לא טועה נכון?, אין חובה לביטוח בכלל!  לת
        עו"ד בפוטנציה | 29/05/2008 14:23

        • אתה צודק אין חובה, למרות שיש דיבורים רציניים בלשכת עורכי הדין
          עו"ד מבוטח | 29/05/2008 14:30

          להפוך את הביטוח לחובה כיום לחצי מעורכי הדין אין ביטוח ומס' הביעות על רשלנות רק הולך וגובר

          • המלצה מניסיון שלי לכולכם, תעשו ביטוח אני כבר ראייתי טעות של עו"ד
            zivplm | 29/05/2008 15:47

            בתחום מיסוי מקרקעין שגרם ללקוח שלו לשלם יותר מס ולבסוף תבעו אותו על ההפרש לא היה לו ביטוח וחייבו אותם לשלם 20,000 ש"ח