לשחד? או כמה קצת זמן צריך כדי שתהפוך להיות עו"ד אמיתי

  • תגידו אפשר או אי אפשר להיכנס לטקס?
    א- שעבר! | 23/05/2008 17:35

    עורכי דין צעירים ויפים! יש לנו בפורום בחינות לשכה המון התלבטויות, איך מביאים לטקס עוד אורחים חוץ משני כרטיסים שנותנים לנו. האם באמת אי אפשר להיכנס בלי? האם אפשר לעודד את השומר (או לשחד אותו)... מה עושים אם רוצים שגם החברה וגם הסבא יבואו? תודה

    • לשחד? או כמה קצת זמן צריך כדי שתהפוך להיות עו"ד אמיתי
      תוסיה | 23/05/2008 17:43

      כבר דיברו על זה אלף פעם, תביא עוד אורחים, אף אחד לא יגיד לך כלום. אבל תשמע מאחת שהייתה, הטקס זה לא כזה שוס, תירגע. לא צריך לסחוב לשם את כל המשפחה. תבוא תקח את התעודה ותלך. ואח"כ תזמין את כל המשפחה לארוחת צהריים לחגוג. תתחיל להשקיע את ההתלהבות שלך במוקומות הנכונים, כמו למשל למצוא עבודה, עזוב את ההתעסקות בטקס, זה לא משהו שתזכור. ולא זורקים שם כובעים כמו שרואים בסרטים...כך ש...

      • לא באמת, אני ממש רציני
        אורי | 23/05/2008 18:17

        אומרים שאי אפשר להיכנס בלי כרטיס... את רצינית אני מביא את כל החמולה!!! איך אני יכול להיות בטוח איך? טוב.. שבת כבר ביי

        • אם אתה מביא את החמולה, מקסימום תעשו הפגה בחוץ.
          תומר | 25/05/2008 21:46

          אתה סתם מתלהב מהטקס, זה ממש לא משהו, מה יש לסחוב את כולם? כאילו אתה הראשון במשפחה שסיים תואר. די להתלהב ולבזבז זמן על שטויות, תתחיל לחשוב איפה אתה הולך לעבוד, תאמין לי לא שווה לבזבז אנרגיה על הטקס.