פניה דחופה

  • תביעה נגד עורך דין בגין טיפול רשלני
    אילנה | 31/03/2008 21:24

    אני מחפשת עורך דין שיהיה מוכן לטפל בתביעה נגד עורך דין. יש לי הוכחות לרשלנות. התביעה היתה לקבלת זכות יוצרים על ספרי. יש כבר פסק דין. סיימתי את הקשר עם עורך הדין הנדון. תודה

    • פניה דחופה
      מערכת | 01/04/2008 14:51

      שלום הילה, תוכלי לפנות למערכת האתר בפניה דסקרטית ודחופה, שכן אין אפשרות להשיב על שאלה כזו בצורה נעימה אתית ועניינית על דפי הפורום. ננסה להציע כיוון. פניה דחופה בברכה, מערכת האתר

      • תודה על התשובות
        אילנה | 07/04/2008 17:03

        אשמור את שמכם. מאחר ובעוד כחודשיים יהיו לי נתונים לגבי הפסד הכספי שנגרם לי, נראה לי שזה יהיה נכון יותר לטפל בזה אז, כי אוכל לצרף תביעה כספית. שאלה: האם בלי להוכיח הפסד כספי, אני עדיין יכולה לתבוע על רשלנות?

        • זכויות יוצרים&רשלנות
          עו"ד תמר טסלר | 07/04/2008 18:44

          נראה לי שניתן לתבוע בעילה של הפרת זכויות יוצרים עד 50.000 ש"ח ללא הוכחת נזק. אבל ככל שהדבר נוגע לרשלנות יש צורך להראות איזה נזק נגרם לך. אבל אנא התייעצי עם עו"ד מתמחה בתחום כאשר העניין יהיה רלוונטי. בברכה

    • זכויות יוצרים
      ליאורה לבנשטיין | 07/04/2008 12:29

      עו"ד יאיר בן דוד עסק ברשלנות של עורכי דין. עו"ד גידי קורן עוסק בזכויות יוצרים