ישנן מספר דרכים

  • זקוק לעזרה עילאית דחופה
    cazmo | 15/03/2008 09:54

    אודה למי שישיג לי איזשהו סיכום במישפט פלילי של הגנה. זקוק לכך בדחיפות. כיצד אוכל להשיג סיכום שכזה? מישהו יכול לעזור לי? אבי

    • ישנן מספר דרכים
      עו"ד ת.ט | 16/03/2008 12:48

      אתה יכול בlawdata לחפש כתבי טענות. אתה צריך ממש סיכומים או שלד, איך בונים סיכומים?

      • סיכומים במשפט פלילי
        cazmo | 16/03/2008 15:21

        בדיוק אחרי שלב ההוכחות בא שלב היכומים, איך לסכם בכלל? אני ממש צריך דוגמא. איך מסכמים, דוגמא לסיכום. עדיף במשפט פלילי, תודה.