מדוע ההודעה מופנת לנשים בלבד ???

  • מחפשת עו"ד חברה לעמותת נשים חדשה.
    רויטל מנהלת העמותה | 02/01/2008 12:29

    אם את עורכת דין שמתמחה בדיני משפחה רוצה להצטרף כחברה בעמותה ולתרום למען קהילת הנשים החד הוריות באיזור רחובות. התקשרי לרויטל טלפון:050-2080634

    • מדוע ההודעה מופנת לנשים בלבד ???  לת
      רונו | 05/01/2008 15:08

    • רויטל! מדוע רק לנשים ?? מדוע אפליה ? נא תגובתך, בל נשכח שמדובר באתר שאמור לעמוד בחוד החנית של עקרון  לת
      מחכה לתגובה | 06/01/2008 08:28

      • טוב לא צריך להתנפל עליה! היא בטח הניחה שעו"ד אשה תתאים יותר לסיטואציה..  לת
        מיכאל | 10/01/2008 07:51

    • חד הוריות = גרושות??!!!
      בת יהודה | 11/01/2008 11:12

      רויטל שלום, ברצוני לשאול/ להבהיר מי הן החד- הוריות? האם גרושה היא חד הורית??? זוה טעות מיסודה לחשוב ככה. שהרי לילדים יש דמות אב וברוב המקרים משלם מזונות. המונח "חד הוריות" לא התכוון למשפחות גרושות שלפעמים מצבם הכלכלי טוב יותר ממשפחה דו-הורית. אם חד הורית היא מי שבחרה לגדל את ילדיה מחוץ למסגרת הנישואים או מחוץ למסגרת זוגית חלופית ואין הכוונה למי שהתגרשה!!! ישנם שלושה נתיבים שבאמצעותם בוחרות הנשים האלה לממש את האימהות: יחסי מין, תרומת זרע או אימוץ. אז עם כל הכבוד שיש לי לגרושות (ויש לי חברות גרושות), חבל שהן מתהדרות ב"טייטל" לא להן! בת יהודה