שחכת לציין שאתה עו"ד צעיר (2009) שחזר לאחרונה

  • מילות פתיחה
    עו"ד אביעד אמזלג | 19/01/2011 17:27

    חברים יקרים, לפני מספר ימים קיבלתי על עצמי את תפקיד ניהול פורום נכבד זה, וחשבתי לעצמי שלא יהא זה יאה להתחיל מבלי לומר כמה מילים (מי יודע, אולי אח"כ אעבור למשפטים... :). מקור המילה פורום הוא ברומא העתיקה, אז נהגו תושבי העיר להתכנס בכיכר המרכזית ולדון בעניינים שונים. במה זו עמדה לרשותו של כל אזרח כדי להביע דעתו ולנהל קשרים חברתיים. כמו אז, גם אנחנו אימצנו צורה זו של "התכנסות", אלא שבימינו ההתכנסות הפכה וירטואלית וכיכר העיר הפך להיות המחשב בבית או במשרד. דבר אחד נשאר כשהיה ואף השתפר, כיום באמת לכל אדם (ללא הבדלי מין, גיל, עיסוק וכיוב') נתנת הבמה להביע עצמו, והשיח החברתי הפך משיח עירוני לשיח ארצי ואף עולמי בימי הכפר הגלובלי. מאחר והפורום הינו כלי חברתי מעצם יסודו, הרי שהוא נתון בידי המשתתפים בו על כל המשתמע מכך; הם שקובעים את הנושאים לדיון, את עומק הדיון, את הרמה בה יתנהל השיח וכיוצא באלה. לכן, על כולנו לשאוף לתרום כמה שנוכל לפריון הפורום, לעזרה לזולת ולהעשרת האחד את חברו, והכל ברוח נעימה וטובה. אין לי ספק שנצליח במשימה זו, ופורום זה ימשיך ויהיה אחד המובילים ברשת. בברכת חברים, אמזלג אביעד

    • שחכת לציין שאתה עו"ד צעיר (2009) שחזר לאחרונה  לת
      מטיול בחו"ל | 19/01/2011 20:19

      • כותבים "שכחת"
        עו"ד אביעד אמזלג | 20/01/2011 11:10

        תודה שהזכרת לי...

        • שם פרטי ואח"כ שם משפחה
          אבי | 20/01/2011 15:53

          בחתימת שמך יש לרשום שם פרטי ואח"כ שם משפחה. בנימין נתניהו שמעון פרס בר רפאלי שלמה ארצי אביעד אמזלג ולא כפי שרשמת במכתב הפלצני על רומא. בכל מקרה הרבה הצלחה בהמשך....

          • היית צריך להפסיק בבר רפאלי... :)
            עו"ד אביעד אמזלג | 22/01/2011 16:17

            בכל אופן המון תודה!

    • הוסמכת ב-2009 ומייד טסת לטיול בחו"ל  לת
      איך אתה קשור לפורום? | 19/01/2011 20:21

    • יישר כוח ובהצלחה אביעד
      עו"ד אדי סוברי | 20/01/2011 10:41

      אין לי ספק שיהיה פה הרבה יותר מעניין עכשיו.סופ"ש נעים, אדי

      • מקור המילה פורום הוא בבאר שבע שם נוהגים עד היום
        גברים ונשים כל סופ"ש | 20/01/2011 23:52

        לרקוד עד אור הבוקר לצלילי מוסיקה אלקטרונית

        • טו-אוב!  לת
          עו"ד אביעד אמזלג | 22/01/2011 16:18