כל הרעיון בהכנת העבודה הוא שתלמדי לחפש בעצמך, לא?

  • פסקי דין
    יעל | 26/09/2010 17:59

    שלום אני סטודנטית שמכינה עבודה בנושא התפתחות הפרוטוקול בחקירת ילדים אני מחפשת פסקי דין אשר בעקבותם היה שינוי בחוק לדיני ראיות אשמח אם תוכלו לעזור או להפנות אותי לאתרים מתאימים מלבד תקדין תודה רבה

    • כל הרעיון בהכנת העבודה הוא שתלמדי לחפש בעצמך, לא?  לת
      יועמש | 26/09/2010 20:44

    • חקירות ילדים
      אפרת | 28/09/2010 10:20

      כדאי לך לנסות בספרות המקצועית שמתייחסת לדיני ראיות ולדיני משפחה: על הראיות של קדמי, סדר הדין בבית המשפט לענייני משפחה של שוחט, הספרים של זוסמן ושל גורן, והם בד"כ מפנים להלכות ולשינויים המרכזים שהיו בתחומים האלה. כ"כ, במאגר נבו את יכולה ללכת לאופציה של ספרות, להקליד מילות מפתח, ולבדוק אילו מאמרים נכתבו בנושא. בהצלחה

      • אתר "נבו" מומלץ מאוד
        עו"ד | 06/10/2010 17:13

        כדאי לך מאוד להיכנס לאתר "נבו" אם יש לך גישה אליו. הוא בדר"כ הכי מקיף