כללי האתיקה מתייחסים בעניין זה לעו"ד. אך כדאי

  • עזרה בעיניין צ'ק ללא כיסוי מה ניתן לעשות???
    אלמוני | 26/09/2010 04:04

    לאחר שלוויתי סכום כסף של כ3000 שח לידידתי שהיא סטודנטית לעו''ד במקרה,,, קיבלתי בתמורה צ'ק על אותו הסכום רק שהצ'ק לא כובד וחזר עקב ''ללא כיסוי'' , שאלתי היא כזאת : ידוע לי שמתן צ'ק ללא כיסוי הינה עבירה פלילית ''מתן דבר במירמה'' , האם יש קלון עם אדם שסרח והינו סוטדנט לעריכת דין?? מה עליי לעשות בדבר?

    • כללי האתיקה מתייחסים בעניין זה לעו"ד. אך כדאי
      ל' עו"ד | 04/10/2010 23:13

      שתפנה לבעל השיק ותברר את העניין במקרה הגרוע תפתח תיק בהוצל"פ.