ברור!!!!!

  • שאלה קצת מוזרה
    רון | 24/09/2010 13:04

    קניתי תבלין אורגני, די יקר הוא עדיין סגור, קיצר למזלי פתאום רואה יש בפנים מלא חיות קטנות פרעושים, בתכלס נהיה לי מזה סיוט בחיים לא יכול לקנות תבלינים יותר, שגם באורגני מצאתי דבר כזה 30 חיות קטנות יש בתוך הפלסטיק של התבלין יש משו משפטי שאפשר לעשות עם זה שהחברה תפצה אותי על העוגמת נפש שנגרמה לי? תודה

    • ברור!!!!!
      עו"ד וותיק | 01/10/2010 11:55

      אנחנו בכלל במטריה של נזק נפשי.אני אומר - קחי עו"ד.. שלמי לו כמה שצריך.. שיגיש כתב תביעה, שנגרם לך נזק נפשי..בשביל זה את צריכה חוות דעת של פסיכיאטר, ואני מציע לא לחסוך - ולקחת את הפסיכיאטר הכי טוב שיש.קיצר, ההליך אולי יקח שנתיים-שלוש-שבע, אבל אני מאמין שאת יכולה לקבל מהם לפחות 17 מליון שקל, פלוס מינוס.חוצפנים כאלה..!

    • ברור!!!!!
      עו"ד וותיק | 01/10/2010 11:55

      אנחנו בכלל במטריה של נזק נפשי.אני אומר - קחי עו"ד.. שלמי לו כמה שצריך.. שיגיש כתב תביעה, שנגרם לך נזק נפשי..בשביל זה את צריכה חוות דעת של פסיכיאטר, ואני מציע לא לחסוך - ולקחת את הפסיכיאטר הכי טוב שיש.קיצר, ההליך אולי יקח שנתיים-שלוש-שבע, אבל אני מאמין שאת יכולה לקבל מהם לפחות 17 מליון שקל, פלוס מינוס.חוצפנים כאלה..!