גשי ליעוץ רציני יותר

  • דרישה לפינוי דירה מושכרת
    אלונה | 13/09/2010 11:40

    גרנו בדירה בשכירות 7 שנים. החוזה היה אמור להסתיים ב12.2009. אבל עוד ב2007 שולם מראש לעוד 41 חודשים שיתחילו ב12.2009. . התשלום נעשה מראש. לא נחתם חוזה, אך קבלתי אישור וקבלה + צלום צ'יק . באישור מצויין  ששולמה שכירות ל41 חודש החל מתאריך...האישור הוא של עורך דין + חותמת של בעל הדירה. באישור מצויין שתוך 14 יום יחתם חוזה, ולמרות שעברו 9 חודשים לא נחתם חוזה. בעל הבית לא מוכן לחתום על חוזה. בעל הדירה הודיע כי יגיש תביעת פינוי בטענות ש 1- הדירה לא שופצה כפי שסוכם. (אין הגיון בטענה זו -עלי  לציין שכן שפצתי, וגם אם יש טענות תמיד אוכל להוסיף ולשפץ לפני פינוי הדירה..) הודיע כי ישלח שמאי אדריכל לבדיקת הדירה. 2- טענה נוספת שאני הדייר העיקרי.ולא זו היתה כוונתו.. הדירה על שם אחותי, אני ערב, ובנוסף מצויין שאני יכול לגור בדירה.אחותי אכן חולה, חלק מהזמן מאושפזת , ומגיעה לסופי שבוע. אז מה? זה הבית שלה , ובו היא גרה, אני אימי והמטפלת. (מצויין שגם אימי והמטפלת רשאיות לגור בדירה). לדעתי בגלל המחיר הנמוך ששלמתי, 500 דולר לחודש, כשהמחיר כ2000 דולר לחודש- אך שלמתי מראש, בעל הבית מחפש אמתלות לפנותני. אודה לכם על חוות דעתם. נ-ב האם הערבים עדיין תקפים,? שכןעברו 9 חודשים מאז לא חודש החוזה.תודה רבה.

    • גשי ליעוץ רציני יותר
      יועמש | 13/09/2010 14:05

      הסתמכות על יעוץ באינטרנט "על קצה המזלג" עלולה לגרום לך נזק. קחי עו"ד, שלמי קצת, והגני על עצמך מבעוד מועד ולפני שתוגש נגדך תביעת פינוי.

      • בהמשך לתשובתך...
        alona | 15/09/2010 10:29

        תודה על התייחסותך. חשוב לי להדגיש שבקבלה מצויין שיחתם חוזה בהתאם לחוזה הקודם.האם הקבלה אינה אסמתא מספקת למרות שלא נחתם חוזה?תודה.