התנגדות בהוצל"פ

  • העדר יריבות
    שגיא | 20/07/2010 14:58

    במידה ואני רוצה להתנגד לתביעה שהוגשה להוצל"פ בעילת העדר יריבות בין התובע לנתבע, האם עלי לכתוב בבקשה להתנגדות ביצוע רק את העילות בידבר חוסר היריבות בין הצדדים או שעלי גם להיכנס לעומקם של עובדות, או שהפרטים כפי הידועים למרשי אמורים להופיע רק בתצהיר שמוגש, התביעה הינה כנגד 3 נתבעים כאשר האחת היא חברה ומרשי הוא בכלל עובד בחברה ללא נגיעה למקרה עצמו. תודה

    • התנגדות בהוצל"פ
      עו"ד זיו בילגמן | 24/07/2010 13:16

      אני הייתי טוען העדר יריבות כטענה מקדמית ורק בסופה הייתי טוען מטעמי זהירות בלבד לגופו של עניין. אני ממליץ לך לפנות לפורום הוצאה לפועל באתר לתשובה מקיפה

      • התנגדות
        יורם פלץ עו"ד | 25/07/2010 23:26

        יש להגיש התנגדות מפורטת ובמסגרת לטעון גם לענין העדר יריבות. במקביל ניתן להגיש גם בקשה לסילוק על הסף בטענת העדר יריבות.

        • סעיף 81א1 לחוק ההוצלפ
          עו"ד אסף מירוז | 27/07/2010 18:40

          יש לבדוק האם התביעה עומדת בתנאים של סעיף זה. בכל מקרה, יש להגיש התנגדות לביצוע התביעה מכל העילות הקיימות, כולל עילת סילוק על הסף. ההתנגדות צריכה להיתמך בתצהיר שתומך בטענות העובדתיות (אם יש כאלה). לאחר מכו, היק עובד לבית משפט בו נמצאת לשכת ההוצל"פ, ודינו כדין תביעה בסד"מ. בהצלחה