סרבן גיוס

  • סרבני גיוס
    לילך | 04/07/2010 21:19

    שלום רב, ברצוני לשאול האם סרבן גיוס יכול להיעזר בשירותיו של עו"ד פרטי. באם כן, לאיזה תחום נכנס הנושא? מהו ההליך? לא מצאתי "כותרת" בפורום שנראית רלוונטית. אודה לתשובתכם המהירה

    • סרבן גיוס
      עו"ד זיו ביגלמן | 09/07/2010 12:47

      זה תחום מנהלי- בג"צים. לא בטוח בכלל (למרות ריבוי עורכי הדין) שיהיה עורך דין שיהיה מוכן לקחת את התיק הזה ולכן זה עלול לעלות לך הרבה כסף (כוונה לשכר טרחה על הטיפול בתיק

      • רב תודות!  לת
        לילך | 11/07/2010 10:34