קנדה

  • תואר שני משפטים בטורונטו
    דניאל | 26/04/2012 11:45

    שלום רב, מה התהליך שצריך לעבור בוגר תואר במשפטים/עו"ד בכדי להיות מוסמך לעריכת דין בטורונטו? אני יודע שבשלב הראשון ועדת הערכה צריכה להעריך את התואר שעשית בארץ, ואז היא אומרת לך כמה קורסים אתה צריך להשלים. בשלב הזה, אתה מופנה לLaw Society. במקרה הזה, מהו הLaw Society של טורונטו? ומה קורה משלב זה? תודה וחג שמח, דניאל

    • קנדה
      עו"ד אילן פוקס | 09/05/2012 06:46

      מבירורים שערכתי מדובר בתהליך שמורכב מכמה תתי שלבים מול גורמים שונים. בשלב הראשון ישנו תהליך של בדיקה לגבי התואר במשפטים לאחריו יש השלמות ואז נדרשת פניה ללשכה הרלבנטית. http://www.flsc.ca/en/nca/ זהו אתר המיועד לשלבים הראשונים. טורונטו נמצאת באונטריו וללשכה זו יש לפנות לאחר השלמת השלבים הראשוניים