תואר שני בהתכתבות

  • תואר מתקדם בהתכתבות באוניברסיטת לונדון- שווה משהו?
    ג' | 09/01/2012 17:19

    סליחה על השאלה הפשטנית. האם תואר כזה שווה משהו?אני עו"ד צעיר בעל השכלה ישראלית שמעוניין לשפר את היכולת להתנהל משפטית מול חברות מסחריות בינ"ל.עד כמה צפוי תואר כזה להועיל לי? תודה מראש

    • תואר שני בהתכתבות
      עו"ד אילן פוקס | 09/01/2012 23:37

      יש לי כמה מכרים שלמדו בתוכנית של University C. London הם כולם העידו שנהנו מאד מהלימודים, אבל לכולם היה מדובר בתוספת לקורות חיים שלהם וכישוריהם הגיעו ממקומות אחרים. העובדה ששכר הלימוד היה נמוך מאד הפכה את הלימודים לאופציה טובה. היכן אתה מתכוון ללמוד?

      • אינני בטוח
        ג' | 10/01/2012 14:04

        מטרתי הינה להרחיב את אופקיי בעיקר בפריזמה המסחרית/תאגידית הבינ"ל. עם זאת איני יכול לעשות זאת בחו"ל מטעמים משפחתיים וכן מכיוון שיש לי משרד עצמאי.על כן אני בדילמה האם לימודים כאלה, מעבר לדיפלומה שהם מעניקים (שכשלעצמה עשויה אף היא להועיל), יכולים לסייע גם בהתנהלות מול תאגידים וסחר בינ"ל.עם זאת, אני מניח שכך או כך הם מועילים יותר מאשר LLM ישראלי.

        • מעדויות של אחרים
          עו"ד אילן פוקס | 10/01/2012 19:01

          הם הפיקו תועלת מסוימת מהלימודים כולם הסכימו שמבחינת היחס של עלות תועלת התנאים היו מתאימים. אני חושב שהם שילמו פחות מ1000 ליש"ט לשנה (אבל אינני זוכר בדיוק את הפרטים)