לימודי משפטים בארה"ב

  • אני עו"ד בע"ה בקרוב מתעניינת בלימודי משפטים בחו"ל
    אורטל | 22/11/2011 11:11

    שלוםאני אורטל, עוד מספר חודשים אני נגשת לבחינות הלשכה, ובע"ה אני מקווה לעבור אותה ולהיות עו"ד מוסמכת. עכשיו אני מאוד רוצה ללמוד משפטים גם בארה"ב, איך זה עובד? כידוע לי שם דברים די שונים מאצלנו ולכן אצטרך לעשות תואר ראשון גם שם? או שניתן ישירות ללכת לתואר שני?תודה רבה רבה

    • לימודי משפטים בארה"ב
      עכבר ספרייה | 25/11/2011 00:43

      לאחר שתסיימי את לימודי המשפטים בישראל את יכולה להירשם ישירות לתואר שני במשםטים בארה"ב. משך הלימודים הוא שנה אקדמית אחת. קחי בחשבון שמובר בעלות גבוהה מאוד ולכן חשיבות גדולה לאוניברסיטה בה תלמדי מאחר וכל אחד רוצה להחזיר את ההשקעה שלו...בגדול תצטרכי להביא גיליון ציונים, דירוג במחזור שלך, לכתוב חיבורים, להביא המלצות ממרצים ולעשות את מבחן הטופל. חלק גדול מהליך הקבלה הינו הוליסטי, כלומר את מתקבל על סמך האופן בו את מצטיירת בפני ועדת הקבלה.