הלואי עלי,סינגפור, אחותי.....

  • לימודי משפטים בסינגפור
    דניאלה | 22/10/2011 15:02

    אני מסיימת השנה לימודי יחסים בינלאומים ומדע המדינה באוניברסיטה העברית. מתוך עניין רב במשפט בינלאומי ובדיקה לעומק, הבנתי כי ללא תואר במשפטים יהיה לי קשה יותר לעסוק בתחום המשב"ל. אני בודקת לימודי משפטים באוניברסיטת NUS בסינגפור גם מתוך עניין וגם בגלל החוויה, רציתי לדעת אם אחרי התואר אוכל לעשות התמחות בארץ? שנית, אם אינני עושה את התואר בכדי להיות עורכת דין, האם אני צריכה את ההתמחות כלל?

    • הלואי עלי,סינגפור, אחותי.....  לת
      אביב נעורים | 22/10/2011 18:28

    • כדי לעשות התמחות יש לבצע הליך של הכרה בלימודים
      עו"ד אילן פוקס | 02/11/2011 20:19

      מדור הכרה בלימודים זרים בלשכת עו"ד יבדוק את לימודיך ולאחר מכן יש בחינה בדיני ישראל ואז ניתן להתחיל ללמוד