בריטניה היא מקום גדול

  • לימודי תואר ראשון באנגליה
    מלודי | 24/10/2010 16:42

    היי. שמי מלודי ואני כרגע סיימתי שירות לאומי ואני מעוניינת ללמוד תואר ראשון במשפטים באנגליהץ רציתי לדעת עם אתם יודעים מה הדרישות לקבלה ללימודים שם ואם יש מקום שבו אני יכולה לקבל אינפורמציה על הלימודים שם. תודה מראש

    • בריטניה היא מקום גדול
      עו"ד אילן פוקס | 24/10/2010 17:09

      בכל אוניברסיטה יהיו דרישות ספציפיות, אגב באנגליה ישנה אופציה שיכולה להתאים להרבה ישראלים. אוניברסיטת לונדון (יש מספר מוסדות עם שמות דומים) הוקמה על מנת לאפשר לבריטים בחלקי האימפריה הרחוקים ללמוד ופיתחה מערכת ללימודים מרחוק. בדומה לאוניברסיטה הפתוחה היא פיתחה ספרי לימוד מצוינים ויש לה ביה"ס למשפטים. מעט ישראלים כבר לומדים בה

      • לימודים באוניברסיטת לונדון
        רמי | 25/10/2010 10:27

        שלום אילן ותודה על התשובות וההשקעה בפורום. רציתי לשאול האם LLB שנקבל באוניברסיטת לונדון בלימוד מקוון תאפשר לנו לקבל רשיון לעסוק בעריכת דין, כאן בארץ, כמובן לאחר ההתמחות ובחינות הלשכה. תודה מראש,

        • אוניברסיטת לונדון היא מוסד מוכר
          עו"ד אילן פוקס | 25/10/2010 16:29

          בבריטניה כמו מוסדות אחרים שישראלים לומדים בהם. כמובן המוסד מתאים למי שיש לו משמעת עצמית גבוהה בלבד. וכמובן שליטה טובה באנגלית. הבחינות נערכות גם בארץ. שכ"ל נמוך מאד (מעט יותר מ3000 שטרלינג לכל התואר!!) אגב יש להם גם תוכניות אחרות במנהל עסקים, חשבונאות, היסטוריה, פילוסופיה וכיו"ב. ישנם מוסדות נוספים בעלי אופי דומה כמו האוניברסיטה הפתוחה של בריטניה (זו של ישראל הוקמה בדמותה) אך אינני יודע האם יש להם תואר במשפטים