לימודים באנגליה

  • בעלת תואר ראשון במשפטים ומעוניינת בלימודי המשך..
    מור | 04/12/2008 12:06

    סיימתי תואר ראשון במשפטים במכללה האקדמית בנתניה ומאחר ותואר זה לא נחשב כ"כ בארץ (לצערי הרב) אני מעוניינת לשדרג את התואר באוניברסיטה באנגליה.. רציתי לשאול כיצד מתחילים לברר על לימודים בחו"ל והאם יש יועצים בארץ שאליהם ניתן לפנות ולקבל סיוע בקבלה לאוניברסיטאות שונות באנגליה?

    • לימודים באנגליה
      עו"ד כרמית קארין יפת | 14/12/2008 22:31

      בס"ד שלום, קודם כל, כל הכבוד על היוזמה. שנית, הייתי ממליצה לך להכין רשימה של אוניברסיטאות באנגליה שהן באופן פוטנציאלי יכולות להתאים לך (אוקספורד, קיימברידג וכו') ואז לאתר אותם באינטרנט. באתר שלהן את תמצאי את כל האינפורמציה ואם תספקי להן את הכתובת שלך, הן ישלחו לך חומר בדואר. קחי בחשבון שאת צריכה לעבור מבחן טופל ואת יכולה להתעניין אצלם אם יש להם יועצים, וכן אצל פולברייט. בהצלחה!

      • תודה
        מור | 22/12/2008 20:10

        אין גוף בארץ שיכול לסייע לי בכך?

        • כפי שכרמית כתבה, נסי ליצור קשר עם הסניף של
          יודעת דבר | 02/01/2009 10:36

          פולברייט בישראל. תוכלי למצוא את דרכי ההתקשרות שלהם בנט. בהצלחה.

    • נסיון לעזור
      איציק ביציק עכביש | 04/02/2009 16:56

      הי, אני אנסה לתת לך הכוונה קצת יותר מועילה שאולי תסייע לך בהתחלה לפחות. קודם כל, הסיכויים לאוקספורד וקיימברידג' קלושים צריך להיות מציאותיים. אם תרצי שאפרט יותר את הסיבות אעשה זאת. אבל, יש באנגליה עוד מספר מוסדות מאוד מאוד מכובדים ומעולים!!! UCL, QCUL, KCL ועוד. ראשית, עליך לעשות את מבחן הטופל. רוב האוניברסיטאות באנגליה דורשות ציון גבוה יותר מאשר אלה שבארה"ב ולכן לא תוכלי להסתפק בציון 100. מספר אוניברסיטאות מוכנות לקבל את ציון ה IETLS ולכן אולי ניתן לשקול גם אותו. מעבר לכך, הליך הקבלה די דומה, מכתבי המלצה, גליון ציונים ודירוג באנגלית, חיבור אישי. הדד ליין ברוב האונירסטאות באנגליה יותר מאוחר מאשר אלה המובילות שבארה"ב ולכן אולי תוכלי לנסות קודם לכן להתקבל לאניברסיטאות בארה"ב. עוד, יש מספר התמחויות ואולי רצוי שתדעי מה מעניין אותך ולאיזו התמחות את רוצה להירשם, זה יקל עליך מעט בכך שתוכלי למקד את החיבור ואלי גם את ההמלצות. אם יש עוד שאלות אשמח עזור. בהצלחה.