טופל

  • מבחן tofel
    איילה | 30/07/2008 22:07

    שלום אני מתעניינת בלימודי תואר 2 בחו"ל (אירופה) ולראשונה מתוודעת לפרוצדורה הסבוכה שכרוכה בזה. אשמח אם מישהו מכם יסביר בקצרה על מבחן הטופל. האם כדאי לקחת קורס? כמה זמן לפני המבחן צריך להירשם? כמה זמן לאחר המבחן מקבלים תוצאות? וכד'

    • טופל
      עו"ד כרמית קארין יפת | 01/08/2008 11:13

      בס"ד שלום, הנה קישור שייתן לך משנה סדורה על מבחן הטופל: .ets.org/portal/site/ets/menuitem.fab2360b1645a1de9b3a0779f1751509/?vgnextoid=69c0197a484f4010VgnVCM10000022f95190RCRD&WT.ac=Redirect_ets.org_toel בקצרה אציין - ואת גם מוזמנת להתסכל בתשובות קודמות לשאלה זאת - שמדובר במבחן של למעלה משלוש שעות ושמומלץ בחום להתאמן לקראתו ולתרגל בספרים שמיועדים לכך. ברגע שתירשמי למבחן, טופל ישלחו לך בחינם ערכות של שני מבחנים שמדמים את המבחן האמיתי ופתירתם תיתן לך אינידקציה מצוינת להיכן את עומדת. קורס נראה לי מיותר, אך בהחלט חשוב לתרגל ולפתור את 2 המבחנים לדוגמא שטופל שולחים. שבת שלום ובהצלחה!

      • ללמוד בחו"ל
        נטלי | 16/10/2008 17:55

        אני עומדת לסיים תואר ראשון במשפטים באוניברסיטה העיברית. ורציתי לשאול מהו התהליך (אילו מבחנים, איפה, אילו רעיונות, אילו נתונים צריכים להיות לי וכו') שאני צריכה לעבור כדי ללמוד לתואר שני בארה"ב (באוניברסיטה נחשבת-ייל, קולומביה, הרווארד וכו'). וכיצד אוכל לקבל מלגה. (האם כדי לפנות לשגרירות האמריקאית בנושי מלגה ותהליך קבלה?). תודה רבה, נטלי