לימודי תואר בחו"ל - אנגלית

  • לימודי תואר שלישי במשפטים
    רוני | 17/07/2008 15:35

    היי, אני סטודנט LL.M ללא תזה בבר אילן (בחודש פברואר 2009 אסיים לימודי). אני מעוניין להמשיך לתואר שלישי במשפטים (או אחר). לצערי, רמת האנגלית שלי נמוכה. האם יש אפשרות ללמודים בחו"ל. אם כן היכן? אני בעל נסיון חיים עשיר ביותר נחשב ליצירתי ומוביל בתחומי בארץ. אשמח ואודה לתשובה. רוני

    • לימודי תואר בחו"ל - אנגלית
      עו"ד כרמית קארין יפת | 21/07/2008 00:22

      בס"ד שלום, כל הכבוד! אם דוקטורט בחו"ל זה דבר שמאוד חשוב לך, אזי אנגלית אינה מכשול בלתי-עביר. ההמלצה הטובה ביותר היא לקרוא מאמרים באנגלית בנושאים שמעניינים אותך. אין לי דרך להסביר את זה, אבל זה כמו מין קסם שקורה - לאחר כמה זמן אתה פתאום קורא אנגלית באופן שוטף מאוד. הכתיבה היא תמיד יותר קשה, אך כל אחד נעזר בשירותים של עורכים שמשפרים ומלטשים לו את האנגלית. אני מכירה גם אנשים שכתבו את הדוקטורט בעברית תרגם את העבודה לאנגלית! לדעתי, התחל נא לקרוא מאמרים באנגלית. בהתחלה זה יהיה קשה, אבל אם תוכל להתמיד, הכל פתוח! בהצלחה!

    • תואר שלישי
      עינת | 27/07/2008 16:17

      שלום, אני גם מסיימת בקרוב תואר שני בבר אילן ללא תזה ומתעניינת בתואר שלישי בארה"ב. יש לנו בדיוק את אותה בעיה של אנגלית. אתה מוזמן ליצור איתי קשר במייל וננסה לעשות את הליך הרישום יחד ואולי אפילו לברר על מילגות einatglikman@walla.co.il