בחינת הלשכה האמריקאית

  • בחינת הבר בארה"ב שאלות נוספות...
    יפית | 27/06/2008 13:25

    הבנתי שאין צורך בסטאז' בכדי לעשות את מבחן הבר בארה"ב, אלא מספיק תואר ראשון, אבל- איך אני יכולה לדעת אם התואר הראשון שעשיתי (בקרית אונו) מוכר שם? איך נרשמים למבחן? האם עלי להיות אזרחית או בעלת ניירות עבודה על מנת לגשת למבחן? כמה עולה לעשות את המבחן? מה המבנה שלו? תודה רבה, אשמח אם אפילו רק תפנו אותי למקום שעונה על שאלותי.

    • בחינת הלשכה האמריקאית
      עו"ד כרמית קארין יפת | 29/06/2008 09:57

      בס"ד שלום, ראשית יש להבין שאין בארה"ב לשכת עורכי דין אחת, כפי שיש בארץ, אלא לכל מדינה יש את הלשכה שלה, ולפיכך גם את מבחן הבר האישי שלה. לכן, אדם שעבר את בחינת הלשכה הניו-יורקית יכול לעבוד כעו"ד בנ"י אך לא בקליפורניה, למשל. בהנחה שאת שואלת לגבי ניו-יורק, אתר זה יספק לך תשובות לשאלות רבות. יש בו הרבה לינקים לפי נושאים שמספקים מידע מקיף. http://www.nybarexam.org/ למשל, שהמבחן עולה 250 דולר וכו'. אם את מתעניינת בנושא, אמליץ בחום שתקראי את המידע הרב המפורט באתר. בהצלחה!

      • האמת שלא התכוונתי לניו יורק
        יפית | 29/06/2008 13:01

        אלא ללואזיאנה... הכי חשוב לי לדעת כרגע זה האם עלי להיות אזרחית או בעלת ניירות עבודה בכדי לגשת לבחינה? האם יש לך לינק שנותן פרטים בקשר לבחינה שם? תודה רבה.

        • וגם אם התואר שעשיתי בקרית אונו מוכר בכדי להיבחן  לת
          יפית | 29/06/2008 13:02