תואר ראשון בחו"ל

  • קיימברידג' - תואר ראשון
    אבי | 11/06/2008 13:05

    שלום בתי מעוניינת ללמוד משפטים תואר ראשון בקיימברידג'. האם הדבר מעניק לה איזשהו יתרון בארץ בקבלה לעבודה ובעיסוק במקצוע?

    • תואר ראשון בחו"ל
      עו"ד כרמית קארין יפת | 13/06/2008 04:35

      בס"ד שלום, קיימברידג' היא אוניברסיטה מצוינת! ולימודים בחו"ל באופן כללי הם חוויה מדהימה שאני ממליצה עליה בחום, והיא אכן מסייעת בקבלת עבודה בכל הקשור לעולם האקדמיה. אולם, הרשה נא לי להסתייג ולומר שתואר בחו"ל חשוב יותר ככל שמדובר בתארים מתקדמים. לדעתי, כדאי לעשות את התואר הראשון והבסיסי במשפטים באוניברסיטה דוברת עברית ולהתוודע לעולם האקדמיה לראשונה דרך שיטת המשפט שלך. רק לאחר שיש את הבסיס הראשוני הזה כדאי להרחיב אופקים וללמוד באוניבריסטה זרה. לכן, לדעתי, המסלול המומלץ הוא לעשות תואר ראשון בארץ ואילו את התואר השני לרכוש בחו"ל. בהצלחה!