תגובת הרגעה

  • שער פתוח, המכללה למנהל.
    תהילה | 26/05/2013 14:20

    היי, הייתי היום בראיון של שער פתוח במכללה למנהל.. למי שלא שמע זה שער פתוח למי שרוצה ללמוד משפטים עם חובת תעודת בגרות בלבד..לא ידעתי כל כך איך להתכונן ושמתי לב שאין שום מידע "רגיש" על המסלול אז החלטתי לכתוב כמה מילים ..*רצוי להביא כל דבר שיכול להעיד על הצטיינות וכד'*בלי קשר, חשוב חשוב שתדעו ותכינו את עצמכם מראש, לשאלות אישיות מכיתה י' ועד י"ב, מתחילת הגיוס ולסופו ועד לראיון הזה.שאלו אותי שאלות, שלמען האמת, השתתקתי וגמגמתי כי לא זכרתי.כמו לדוג': מה עשית בזמן התיכון? למה לא למדת ככ? איזה מקצוע הכי אהבת? (אני אהבתי ערבית לדוג') למה לא הלכת למודיעין? האם תעמדי בשכר לימוד? אי אפשר לעבוד וללמוד(לא רצוי כי זו מתכונת של 4 פעמים בשבוע וזה לא מסלול אחד של בוקר ולא מסלול אחד של ערב אלא מעורב- המסלול בכללי, של התואר הכוונה)בקיצור, המון שאלות נוקבות ודי פסיכולוגיות.המראיינת הייתה אחלה ומאוד ידידותית אבל עדיין כדאי שתתכוננו מראש ותעלו זיכרונות לגבי חוגים, פעילויות חברה, התנדבויות.תשווקו את עצמכם כזה.. אני הבאתי מכתבי המלצה גם ממעסיקים ומפקד בצבא, עדיין.. סביר להניח שלא עברתי כי לדעתי מחפשים את אלה שהמצוינות חבויה בהם וכאלה שלא מגמגמים מחוסר זיכרון:Pועוד דבר, תהיו בטוחים ב100000000% שאתם רוצים ומוכנים לשלם 30000+ בלי לעבוד בשנה ראשונה..בנוסף תבדקו "רזרבות" מקומות נוספים שאתם יכולים ללמוד בהם ותירשמו, תשובות יש רק בספט'...בקיצור,החלטה לא פשוטה ללכת למשפטים שם.בהצלחה ומקווה שעזרתי כי זו העזרה שחיפשתי ולא מצאתי (:

    • תגובת הרגעה
      מני | 01/06/2013 13:25

      הייתי בראיון למסלול הזה ודווקא די שיכנעו אותי כמה המסלול נהדר ועל אחוזי הצלחה הגבוהים מקרב תלמידיו. לרגע לא קיבלתי את תחושת הקושי להתקבל, כך שאני חושב שהכל בראש שלך. את תתקבלי ללימודים ויהיה בסדר.